Jana Pendapatan Dengan Tune Talk

Jana Pendapatan Dengan Tune Talk

Tune Talk adalah salah satu penyedia khidmat telekomunikasi yang tak asing lagi di Malaysia, ia turut menawarkan pelbagai pakej dan perkhidmatan prabayar. Malah jika anda ingin menjana pendapatan dari Tune Talk, mungkin ini peluang anda. Berikut adalah beberapa info yang patut anda tahu sebelum anda cuba untuk menceburi bidang ini.

Sebelum kita lanjut, saya akan memperkenalkan dulu “apa itu Tune Talk Legend?”

Tune Talk Legend adalah gelaran bagi dealer, agent atau rakan niaga dimana anda akan memperolehi pendapatan pasif atau aktif ketika menjual Sim Kad Tune Talk. Program keusahawanan ini diperkenalkan sendiri oleh syarikat Telekomunikasi terkenal iaitu Tune Talk Sdn. Bhd.

TuneTalk Legend atau nama singkatannya ialah TTL membuka peluang yang seluas-luasnya bagi mereka yang ingin menjana pendapatan sama ada individu atau peniaga.

Jadi Ini adalah peluang baru anda untuk menjana pendapatan sampingan. Jadilah salah seorang daripada Tune Talk Legend dan nikmati pendapatan jangka panjang, insentif tinggi dan pendapatan boleh di wariskan.

Dengan Tune Talk Legend anda berpeluang naik ke level yang lebih tinggi dan memperolehi pelbagai insentif menarik selain daripada menjual sim kad dan tambah nilai. Keuntungan pertama yang anda akan dapat dari pelanggan ialah penggunaan kredit semasa dari Sim yang anda jual kepada pelanggan anda.

Selagi pengguna anda tambah nilai dan melanggan plan bulanan dari sim yang anda jual. Anda sentiasa akan mendapat pendapatan dari pengunaan mereka. “Contoh” jika pengguna anda mengguna sim Tune Talk tersebut hingga akhir hayat, selama itulah anda akan dapat insentif. Menarik bukan?

Lihat juga  Risiko Pengambilan Makanan berproses Secara Berlebihan

Insentif Tune Talk

  • Pasif: Komisen pasif yang tinggi sehingga 15% dengan 4 Tier setiap kali pengguna tambah nilai dan guna kredit sama ada untuk melanggan pelan, buat panggilan ataupun sms.
  • Aktif: Bermula dari RM2,lebih banyak sim yang anda aktifkan semakin banyaklah anda akan dapat.
  • MNP: Anda akan perolehi RM10 dari setiap sim yang berjaya.
  • Wheel of Fortune: Setiap 3 kali pelanggan membeli pelan bulanan dari anda, anda akan berpeluang untuk satu putaran. Hadiah bermula dari RM5-300.
  • Jualan Tambah Nilai: Setiap kali pelanggan membeli tambah nilai dari anda, anda akan memperolehi 5% dari hasil jualan.

Cara menjual tak bergitu susah hanya rujuk kepada rakan pejabat, rakan univesiti, keluarga, jual di laman media sosial ataupun di website e-dagang. Semakin banyak anda jual, banyak lah pendapatan.

Berminatkah anda untuk sertai Tune Talk Legend?. Jika ya, syarat paling utama ialah anda mestilah penguna Tune Talk, jika belum kena beralih ke Tune Talk sama ada buat MNP ke tune talk atau daftar nombor baru.

Dan seorang rakyat Malaysia dengan memiliki MyKad yang sah, serta bayaran untuk kit permulaan ialah RM100. Berumur mesti tak kurang dari 18 tahun dan tak lebih dari 60 tahun.

Kit Permulaan Tune Talk Legend

  • TTL ID: Untuk anda membuat pengaktifan sim, beli stok, tambah nilai dan lain-lain.
  • 2 Helai baju T-Shirt Tune Talk: Untuk anda membuat promosi serta menunjukan anda rakan niaga yang sah.
  • Sim Kad Permulaan: Anda akan memperolehi 5 keping sim untuk jualan pertama.
  • Merchandise Tune Talk: Tertaluk kepada stok yang ada.
Lihat juga  Perbezaan Dropship Dan Affiliate

Untuk mendaftar menjadi rakan niaga, boleh hubungi saya di contact form.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *